We gebruiken allemaal instinctief technieken om ruzies te beslechten. Mediation is feitelijk niet anders dan structuur en regie aanbrengen in die beslechting.


Mediator & Contact

Ik ben Wim Spook, MfN register-mediator en oprichter van Portal Mediation & Consultancy.

Ik ben mij na mijn studie Werktuigbouwkunde gaan specialiseren in de realisatie van kapitaal-intensieve projecten voor de maakindustrie. Uiteindelijk ben ik als mede-directeur verantwoordelijk geworden voor de bouw van farmaceutische productielijnen in het buitenland.

Gedreven door een toenemende architectonische belangstelling ben ik bouwen en verbouwen, oorspronkelijk een neven-activiteit, verder gaan ontwikkelen en heb ik inmiddels een aantal projecten als bouwbegeleider op mijn naam staan.

Na mijn opleiding tot Mediator heb ik mij in 2017 onder andere aangesloten bij BeterBuren, een bemiddeling-stichting te Amsterdam. Hierbij zetten mediators zich belangeloos in voor het beslechten van conflicten tussen buren.

Ik heb duurzaamheid hoog op de agenda staan.  Ik ben daarom actief als mediator om te helpen VvE’s bij problematisch geworden buren-relaties, te begeleiden naar postieve onderlinge communicatie. Zodat ook energie-besparing op de agenda kan komen, voor de toekomst.


Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel of stuur een mail, graag voorzien van naam, adres, telefoonnummer en indien mogelijk kort de kwestie. Ons contact is uiteraard vertrouwelijk.

Ik neemt dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Ing. W.J.A. Spook (Wim)
Mediator
Portal Mediation & Consultancy
Amsterdam

Telefoon +31 20 2331759
Mobiel + 31 6 10886425

e-Mail info@portalmediation.nl